ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ MONTAGE 

Τα ιστορικά Καλάβρυτα και η μαγευτική Ζαχλωρού είναι σε απόσταση αναπνοής από το Montage Suites. Οι χώροι, που μπορεί κανείς να επισκεφθεί και να ανακαλύψει, είναι αναρίθμητοι. Η Αγία Λαύρα με το μουσείο της επανάστασης του 1821 και την πρώτη σημαία του έθνους, ο Τόπος Θυσίας για το Ολοκαύτωμα του 1943, το Μουσείο Ολοκαυτώματος, ένα πραγματικό στολίδι της πόλης των Καλαβρύτων, η Μονή Μεγάλου Σπηλαίου με την εικόνα της Παναγίας από τον Ευαγγελιστή Λουκά, το Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, που για πολλούς διαθέτει κάποιες από τις καλύτερες πίστες στην Ελλάδα, το περίφημο Σπήλαιο των Λιμνών, ένα εύρημα που δεν πρέπει να χάσει ο επισκέπτης, η βόλτα με τον ξακουστό Οδοντωτό σιδηρόδρομο που ψηφίστηκε στις τρεις καλύτερες διαδρομές, με μικρό τρένο, στον κόσμο! 

 

Σίγουρα η πρώτη επίσκεψη, στην ευρύτερη περιοχή Καλαβρύτων, δεν είναι αρκετή για να τα προλάβει κανείς όλα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, να κάνουμε booking τα εισιτήρια για ό,τι θέλετε να επισκεφθείτε, να σας δώσουμε κατευθύνσεις και συμβουλές για το φαγητό και τη διασκέδαση σας, και γενικότερα να οργανώσουμε μαζί τις εξορμήσεις σας από το Montage Suites, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας.   

train-ride-through-the-canyon-in-kalavryta
Mega_Spilaio
kalavryta10
143762_sfanta-lavra
12483819_10208037903966632_245617990_n
Vouraikos gorge
551635-Ï ôüðïò èõóßáò ôï 1943 óôá ÊáëÜâñõôá ÁëÝîáíäñïò Äçìçôñüðïõëïò ×ñéóôßíá Ðõëáñéíïý 4-10-2015 (1
1515996
ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Μη χάσετε μια μαγική βόλτα με τον περίφημο οδοντωτό σιδηρόδορομο. Η διαδρομή Καλάβρυτα - Διακοφτό και πίσω, θα σας μείνει αξέχαστη, όποια περίοδο του χρόνου κι αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε αυτή την εμπειρία!

http://www.odontotos.com/

 

ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ

Πολύ κοντά στο Montage Suites, μπορεί κανείς να επισκεφθεί το μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, φιλοτεχνημένη από τον Ευαγγελιστή Λουκά, και άλλα πολλά κειμήλια.

http://www.im-ka.gr/

ΣΠΗΛΑΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ

Το Σπήλαιο των Λιμνών αποτελεί μια απολαυστική απόδραση. Παίρνοντας το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο, είναι πολύ εύκολο για τον επισκέπτη να φτάσει στις Λίμνες, όπου και θα ξεναγηθεί σε ιστορία και ανακαλύψεις.  

http://www.kastriacave.gr/

 

ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ

Επισκεφθείτε το θρυλικό μοναστήρι που σηκώθηκε το λάβαρο της επανάστασης, το 1821. Βρίσκεται στην αίθουσα κειμηλίων, μαζί με άλλα πολλά ευρήματα από τους ξακουστούς οπλαρχηγούς της περιοχής. 

http://www.monastiria.gr/peloponisos/nomos-axaias/iera-moni-agias-lauras/

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα είναι είκοσι λεπτά μακριά από το Montage. Το χιονοδρομικό με την ευκολότερη πρόσβαση, τον ανετότερο χώρο parking, ένα καταρτισμένο και εξυπηρετικό προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα. 

 

http://www.kalavrita-ski.gr/

ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Ο ελάχιστος φόρος τιμής στους μάρτυρες του ολοκαυτώματος και στις ιστορίες τους. Ένα στολίδι που βρίσκει κανείς μόνο σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οπωσδήποτε στην ατζέντα της εκδρομής σας!

http://www.dmko.gr/

 

ΤΟΠΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 

Το Δεκέμβρη του '43, μια από τις μαγαλύτερες γενοκτονίες έλαβε χώρα στα Καλάβρυτα. Όλος ο άρρενας πληθυσμός εκτελέστηκε από τους Γερμανούς, σε αυτό το σημείο της πόλης. Επισκεφθείτε το μνημείο και μάθετε την ιστορία.

http://www.ekalavrita.gr/GR/mouseio.html

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Είναι γεγονός πως γύρω από το Montage μπορεί ο καθένας να έρθει σε πλήρη εναρμόνιση με τη φύση είτε αυτό είναι η οργανωμένη διάβαση του φαραγγιού του Βουραϊκού είτε μια απλούστερη, αλλά πάντα ενδιαφέρουσα, διαδρομή πεζοπορίας. Απευθυνθείτε σε μας για να βγάλουμε μαζί το πρόγραμμα που θα καλύψει τις απαιτήσεις σας!