Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ MONTAGE

Ιδιοκτησία από το 1993 της οικογένειας Μαζαράκη, πολύ πριν το Montage Suites αποκτήσει ταυτότητα και χαρακτήρα, ήταν απλά ένα πολύ ωραίο και χαρισματικό κομμάτι γης, δίπλα στο ποτάμι του Βουραϊκού και τις γραμμές του ξακουστού οδοντωτού σιδηρόδρομου.

Ο Χάρης Μαζαράκης, γιος της οικογένειας, με μεγάλη αγάπη στον κινηματογράφο και σπουδές σκηνοθεσίας, είχε την πρωτότυπη ιδέα των κατοικιών που θυμίζουν πλατώ και ανέλαβε αποκλειστικά τη διακόσμηση όλων των χώρων του συγκροτήματος, ώστε να δένουν αρμονικά κάτω από την ίδια γενική ιδέα.

Το Montage Suites είναι ένας ιδανικός προορισμός για μικρά και μεγάλα παιδιά!

The English Patient
The English Patient
press to zoom
Il Postino
Il Postino
press to zoom
Gone with the Wind
Gone with the Wind
press to zoom
Braveheart
Braveheart
press to zoom
Rocky
Rocky
press to zoom
The Godfather
The Godfather
press to zoom
Farmhouse
Breakfast
fireplace
movie nights
CABLE TV
kitchenette
horse farm
free wi-fi
Shower cabin
Private BBQ Area

"Η ιδέα είναι από τις πιο πρωτότυπες και σίγουρα μοναδική στην Ελλάδα. Ένα κινηματογραφικό ξενοδοχείο στην Αχαΐα, έξω από τη Ζαχλωρού, μέσα στο φαράγγι του Βουραϊκού!"
(περιοδ. Αθηνόραμα)

"Διακτινιστείτε από τις κατάλευκες πίστες του Χελμού στα πλατώ του Χόλιγουντ! Επιλέξτε κατοικία ανάλογα με τα κινηματογραφικά σας γούστα!"
(περιοδ. Glamour)

"Η Τέχνη των διακοπών...Για όσους ψηφίζουν και βουνό και σινεμά, ο πρωτότυπος κινηματογραφικός ξενώνας Montage του Χάρη Μαζαράκη, λίγο πριν τα Καλάβρυτα, είναι μια ευχάριστη έκπληξη σε προσιτές τιμές"
(εφημ. Καθημερινή)